Damma & städas tjänster för hem och företag

Damma & städa erbjuder många olika tjänster inom firman. Hör av dig för att få kostnadsförslag på skräddarsydda lösningar vare sig det gäller hemstäd, kontorsstäd eller annan form av städ och underhåll.

Hemstäd

Vardagen kan vara nog så stressig! Oavsett familje- och jobbsituation kan det ibland vara skönt att få avlastning i hemmet. Det är här hemstäd kommer in i bilden. För att hemstädningen ska göra största möjliga nytta för dig anpassas den helt och hållet efter vad du behöver just nu. Städningen kan innebära allt från att dammsuga och torka av ytorna till att städa ur köksskåpen och toaletten.

Flyttstäd

När du ska flytta eller vill göra en riktigt grundlig städning är flyttstäd att rekommendera. Från golv till tak – allt görs rent! Till och med mer gömda ställen som tvättmaskinen och ugnsplåtarna. Inför överlämnandet av nycklarna ska flyttstädningen godkännas under besiktningen. Damma & städa har 7 dagars städgaranti så att du kan känna dig trygg med att jobbet blir ordentligt gjort.

Kontorsstäd

Det är viktigt att hålla kontoret rent och prydligt i flera avseenden. Dels bör medarbetarna trivas och må bra i miljön. Dels bör lokalerna vara representativa vid eventuella kundbesök. Många rör sig i kontorslokalen, går mellan skrivbordet, kaffebryggaren och toaletten, vilket bidrar till mer smuts. Med kontorsstäd från Damma & städa hålls samtliga ytor rena och givetvis skräddarsys städningen efter dina specifika kontorsbehov.

Byggstäd

Har du renoverat huset eller byggt ett nytt hus? Byggstädning eller så kallad byggstäd är ett viktigt första steg efter alla stora bygg- och renoveringsprojekt i hemmet. Tack vare denna form av städning tas byggdammet bort så att besiktningen sedan blir smidig. Behovet av byggstäd kan se olika ut i olika hem och av den anledningen rekommenderar Damma & städa att du gör en offertförfrågan. Vill du exempelvis ha en grovstädning av det värsta byggdammet och därefter göra finstädningen själv – eller vill du ha hjälp med hela städningen?

Trappstäd

Trappuppgången är det första som möter dig så fort du öppnar dörren till flervåningsfastigheten. Hur tråkigt är det inte då att mötas av smuts och slitage? En hel och ren uppgång ger ett positivt intryck som kan smitta av sig på humöret. Kontinuerligt trappstäd bidrar till en inbjudande stämning och motverkar, praktiskt nog, onödigt slitage. Det spelar ingen roll om du är en stor eller liten aktör – du är alltid lika välkommen att kontakta Damma & städa för en offert.

Golvpolering

Ett välvårdat golv är ett lättstädat golv. Ju bättre golvskötsel desto längre livstid får golvet. Det finns med ord flera skäl att använda Damma & städas tjänster för golvpolering. Städteamet utför underhåll och städ av olika golvtyper.

Varmt välkommen att förhöra dig om skräddarsydda lösningar för hem och företag!

KONTAKTA OSS

Damma Och Städa Borås             Damma Och Städa Göteborg
Getängsvägen 14                           Hildedalsgatan 26
504 68 Borås                                   417 05 Göteborg

Borås: 033-7246343                       Göteborg: 031-3846565
Borås: 0700-18 38 68
Borås: 0735-53 33 69

E-POST

OFFERT/STÄDNING
damma.stada@hotmail.com (FÖR BORÅS)
goteborg@dammastada.se (FÖR GÖTEBORG)