VÄLKOMMEN TILL STÄDA OCH DAMMA SVERIGE

Vi på Damma och Städa utför professionell städning med högsta kvalitet. Hos oss får du städgaranti, ett skinande resultat utfört av kunniga och pålitliga medarbetare.

Ta steget idag genom att kontakta oss på Städa Och Damma Sverige & få hjälp med din städning!

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning med sju dagars städgaranti efter vårt arbete. När du anlitar oss kan du lita på att du kommer få en godkänd besiktning på flyttstädningen direkt. Vår flyttstädning utförs på golv, element, spis, diskmaskin och mycket mer.

Fönsterputsning

Vi på Damma och Städa anpassar din fönsterputsning efter lokal, boende och dina önskemål. Hos oss får du en tjänst som ger dig skinande rena fönster. När solen skiner är det lätt att se om de har blivit smutsiga. Att putsa fönster kan ibland vara riskabelt, särskilt äldre fönster som inte har lika bra säkerhet. Vi putsar både in- och utsidan på dina fönster på ett säkert sätt så att du inte behöver ta risker.

Övriga tjänster

Bland våra tjänster finner du också kontorsstädning, där vi utför många olika göromål. Vår kontorsstädning innefattar dammsugning, avtorkning av möbler och fria ytor, tömning av papperskorgar och rengöring av kranar. Vi dammar också av era möbler och rengör kontorets lådor och skåp. Rengöring av toalett och badrum ingår. Att ha ett rent kontor är nödvändigt för medarbetarnas trivsel, och kan också leda till förbättrade intäkter för de kontor som också tar emot kundbesök. Vi har ett bra öga för detaljer och kompetenta medarbetare. Våra kunder är både små och stora företag, som vi levererar högkvalitativ kontorsstädning åt.

Vi arbetar också med trappstädning åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. För bästa resultat använder vi oss av modern städutrustning, och ger er personlig service som vi anpassar efter era önskemål. Om du precis har renoverat om eller byggt om din bostad så kan du anlita oss för byggstädning. När du kommer hem efter jobbet kan det också vara skönt att ha det städat hemma. Vi erbjuder hemstädning baserat på dina behov.

Vi hjälper dig med både tips och råd, inspiration samt planering och utförande av bygget. Du kan sedan luta dig tillbaka och njuta av din nya altan!

Vi utför RUT-arbeten

RUT-avdraget kan användas för att dra av pengar från skatten för hushållsnära tjänster. Hit räknas det arbete som vi på Damma och Städa utför. Tvätt, rengöring och underhåll är några av tjänsterna som ingår i RUT. Flyttstädning kan exempelvis dras av i deklarationen.

Vill du läsa mer om RUT-avdrag så tryck på knappen nedan.

KONTAKTA OSS

Damma Och Städa Borås             Damma Och Städa Göteborg
Getängsvägen 14                           Hildedalsgatan 26
504 68 Borås                                   417 05 Göteborg

Borås: 033-7246343                       Göteborg: 031-3846565
Borås: 0700-18 38 68
Borås: 0735-53 33 69

E-POST

OFFERT/STÄDNING
damma.stada@hotmail.com (FÖR BORÅS)
goteborg@dammastada.se (FÖR GÖTEBORG)